×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Amerikaanse bisschop dacht dat preek grap was

  De Amerikaanse bisschop Michael Curry dacht dat hij vorige maand in het ootje werd genomen toen hem werd gevraagd een preek te verzorgen tijdens de huwelijksplechtigheid van prins Harry en Meghan. De afro-Amerikaanse bisschop maakte zaterdag wereldwijd indruk met zijn vurige preek, waarin hij Martin Luther King aanhaalde en sprak over de kracht van liefde.

  23 mei 2018 - 09:27 Lees verder
  Harry en Meghan komen aan in Windsor

  Prins Harry en Meghan Markle zijn aangekomen op Windsor Castle. Onder politiebegeleiding arriveerde het aanstaande bruidspaar op de huwelijkslocatie om de gehele ceremonie door te nemen.

  17 mei 2018 - 15:34 Lees verder
  George en Charlotte bruidsjonker en -meisje

  Prins George en prinses Charlotte, de oudste twee kinderen van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, zijn zaterdag zoals verwacht bruidsjonker en -meisje tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. De vorige maand geboren prins Louis is er niet bij, hij is nog te jong.

  17 mei 2018 - 10:13 Lees verder
  Thomas Markle aan hart geopereerd

  De vader van Meghan Markle heeft gisteren een hartoperatie ondergaan. Dat meldt TMZ. De site zegt met Thomas Markle gesproken te hebben.

  17 mei 2018 - 10:05 Lees verder
  Zus Meghan gewond na incident met fotograaf’

  De halfzus van Meghan Markle is naar de eerste hulp gebracht na een auto-ongeluk waarbij haar vriend moest uitwijken voor een paparazzo. Dat verklaart deze Mark tegenover TMZ.

  17 mei 2018 - 10:02 Lees verder
  Thomas Markle mist bruiloft definitief

  Thomas Markle lijkt definitief niet naar de bruiloft van zijn dochter Meghan en prins Harry te gaan. De vader van de bruid heeft TMZ laten weten dat hij vandaag onder het mes moet vanwege hartproblemen. De kans dat hij naar het Verenigd Koninkrijk af kan reizen voor de trouwerij, die zaterdag plaatsvindt, lijkt klein.

  16 mei 2018 - 09:44 Lees verder
  Pers bracht leven vader Markle in gevaar’

  De pers heeft het leven van mijn en Meghans vader in gevaar gebracht'. Dat beweerde Samantha Markle, de halfzus van Meghan, vandaag in het televisieprogramma Good Morning Britain.

  15 mei 2018 - 11:47 Lees verder
  100 procent zeker dat pa Markle er bij is’

  Meghan Markle's neefje, Tyler Dooley heeft in de Britse pers gezegd dat Thomas Markle zaterdag 'zeker aanwezig is bij de bruiloft' van zijn dochter en 'dat hij haar naar het altaar zal begeleiden'.

  15 mei 2018 - 10:00 Lees verder
  Familie’ Meghan arriveert in Londen

  Ondanks het feit dat ze geen uitnodiging hebben voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, kwamen Meghans neef Tyler en zijn halfbroer Thomas Dooley, vergezeld door hun moeder Tracy Dooley aan op het Londense vliegveld van Heathrow. Dit meldt TMZ.

  15 mei 2018 - 09:52 Lees verder
  Moeder Doria leidt Meghan naar het altaar’

  De soap rondom Thomas Markle, de vader van prins Harry's aanstaande bruid Meghan, blijft maar doorgaan. Nu Harry en Meghan in een officieel statement om respect en begrip hebben gevraagd voor Meghans vader, is de grote vraag: wie brengt de bruid nu naar het altaar? Volgens TMZ is dat een beklonken zaak: moeder Doria Ragland.

  15 mei 2018 - 09:47 Lees verder