Kasteel Kraampjes

Zin in een koninklijk uitje? Kom naar Spirit of Winter op Paleis Soestdijk 

In samenwerking met Spirit of Winter

Laat je deze winter inspireren op het magische Paleis Soestdijk tijdens Spirit of Winter, de enige échte BuitenFair. Ben je erbij van 16 t/m 19 november?  

Spirit of Winter viert dit jaar haar 15 jarig bestaan. Om dit in stijl te vieren, hebben ze het magische Paleis Soestdijk in Baarn als nieuwe locatie gekozen. De prachtige architectuur en uitgestrekte tuinen van dit koninklijke paleis zijn het perfecte decor voor het jubileumfeest én de ultieme winterbeleving. 

Onvergetelijke ervaring 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk voor jezelf of een ander, inspiratie voor je interieur of gewoon een dag vol gezelligheid, Spirit of Winter heeft het allemaal. Alvast een paar tips voor jou na het ‘shop till you drop’ langs de vele magische stands:

  • Strijk neer voor een koffie in HofCafé, de voormalige Oranjerie en geniet ondertussen van een Dickens-koor.
  • Schuif aan bij een ‘live cooking’ demo in de Hofkeuken, gelegen op het Fair-terrein, van onze enthousiaste chef-kok Dee. Laat je vervolgens verwennen met een heerlijke ‘formal lunch’, geserveerd door onze butler Cornelis, die je ondertussen vertelt over ‘the gift of good manners’.
  • Mag het wel wat minder formeel? Kom dan op het terras van HofCafé heerlijke marshmellows roosteren op een echte Icelander met warme chocomelk met slagroom.
  • Culinair genieten doe je ook bij de gezellige food stands. Ook voor vegetariërs en vegans is er genoeg lekkers.  

Expositie op Paleis Soestdijk 

Voor de ‘lucky ones’ die een ticket hebben kunnen bemachtigen om tijdens Spirit of Winter de tentoonstelling ‘De Vrouwen van Soestdijk’ te bezoeken, dat wordt genieten! Uiteraard kun je na Spirit of Winter deze tentoonstelling ook nog bezoeken.

Bijzondere beleving met duizenden lichtjes

Spirit of Winter is van 16 t/m 19 november 2023 op Paleis Soestdijk in Baarn. Elke dag van 11.00 – 20.00 uur, behalve op zondag. Dan is de fair geopend tot 18.00 uur. 

Ook leuk: Spirit of Winter by Night van 16.00 – 20.00 uur. Wil je daar bij zijn? Boek dan alvast je ‘By Night’-tickets online met korting. Je hebt dan vanaf 16.00 uur toegang tot de fair. Let op: het dagticket en het combiticket zijn óók geldig voor Spirit of Winter by Night. 

Koop je tickets online met korting en beleef de magie van de winter op Paleis Soestdijk.