Gravin eloise van oranje

Wie kan gravin Eloise helpen?

Gravin Eloise van Oranje vraagt haar fans om hulp, want zelf heeft ze even geen inspiratie meer. Wie kan haar helpen?

Verzin een caption voor me, ik ben inspiratieloos*. Dat schreef gravin Eloise deze week bij deze foto’s op Instagram. Wie kan haar helpen?

Het is bekend dat gravin Eloise de afgelopen maanden flink getraind heeft in de sportschool. Daarnaast heeft ze haar drank- en eetpatroon drastisch aangepast én ze zit sowieso goed in haar koninklijke vel. Ze blijkt namelijk al een flinke tijd ene relatie te hebben met een knappe beau. En dat ze verliefd is, dat straalt van deze foto’s af. Maar als je het overduidelijk zo naar je zin hebt, wat schrijf je dan ober jezelf? Niets dus. Want deze foto’s zeggen eigenlijk alles al.

Reacties

2 1

Uiteraard zijn haar bijna half miljoen volgers niet inspiratieloos en dus volgen er vele leuke suggesties.

Trouwlocatie

Wat echter bjnniemand opmerkt, is dat de gravin hier in de koninklijke Hollandse Manege in Amsterdam West lijkt te staan. Een schitterend mooie locatie om de hoek van het Leidse Plein en pal aan het Vondelpark. En hoewel Eloise uit ene familie komt waar veel wordt of werd paard gereden, staat zij niet direct bekend als amazone. De vraag is dus wat ze daar op dat balkon doet. Als dit echt de Hollandse Manege aan de Vondelstraat is, dan zou dat kunnen betekenen dat ze een bezoek heeft gebracht aan de feestlocatie van de manege. Ze organiseren namelijk ook feesten en eh, bruiloften.

Maar laten we het er maar even op houden dat ze er was voor een high tea en dameszadel rijden.

Lees ook: blije hond blije Eloise samen aan de wandel

Tip van de redactie

Wil je net zo slank worden als Eloise? Jeleen Ligtelijn, dieetpsycholoog, onthult in Het slanke brein hoe blijvend afvallen draait om je eetgedrag veranderen, niet om calorieën tellen. Ontdek jouw type eter, leer normaal eten en verlies blijvend gewicht. Een revolutionaire benadering om het jojo-effect vaarwel te zeggen en gezond op gewicht te blijven. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES

Heleen Ligtelijn