Elizabeth

Royals in roze: 7x de tofste foto’s

Dat royals doorgaans een redelijk gevulde portemonnee en daarmee ook een royale garderobe hebben, is een feit. Maar iedereen heeft zo een eigen kijk op stijl en kleurgebruik. Wij nemen je in deze serie mee langs de kleuren rood, geel, roze, blauw en zwart: royals in kleur.

Vandaag is een perfecte dag voor een reis door het roze. Royals in roze, wel te verstaan! Wie weet doe je nog wel wat inspiratie op, voor het aanvullen van je eigen (zomer-)garderobe.

Altijd elegant en in chic roze nog nét wat meer. Margriet straalt in dit mooie jasje met opstaande kraag.

Roze 1

Een fuchsia-roze top boven een zijden rok met bloemenprint. Onze koningin ziet eruit om door een ringetje te halen.

Roze 2

We steken even het Kanaal over. Elizabeth, Camilla en Kate zijn ook niet vies van een beetje kleur. Elizabeth straalt in mantel en hoed in dezelfde tint.

Roze 3

Camilla verrast met een erg modieuze snit, een prachtige oudroze jas.

Roze 4

En Kate gaat voor klassieke couture. Een hoogsluitende jurk met lange mouwen en prachtige plooien bij de hals.

Roze 5

Eloise neemt het zekere voor het onzekere en gaat voor een roze regenjas. Al zit ze zo te zien al ‘hoog en droog’ op de schouders van haar vriendin.

Roze 6

Wat een zoete toetjes! Kleine Gabriella – dochter van Charlene en Albert van Monaco – ziet er nu al stijlvol uit, in een zachtroze mantel met contrasterende rits en mooi kraagje.

Roze 7

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @bernhardvanoranje, @koninklijkhuis, @theroyalfamily, @clarencehouse, @eloisevanoranje, @hshprincesscharlene

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen