William Kate Andrew

Prins Andrew duikt ineens op

De in ongenade gevallen prins Andrew verscheen ineens op een plek waar niemand hem zou hebben verwacht, na alles wat is gebeurd.

Nadat zijn banden met wijlen de veroordeelde pedofiel Epstein aan het waren gekomen – en Andrew van geen excuses wilde weten –  duwden prins William en koning Charles hem steeds verder naar buiten.

Ridder

Prins Andrew raakte zijn huis kwijt en zijn toelage, hij mocht niet als ridder van de Orde van de Kousenband naar de kroning en zo waren er veel meer grote en kleine, maar vooral vernederende maatregelen.

Het deed een beetje denken aan de manier waarop zijn ex, Fergie, door de Firm naar buiten werd gewerkt. Pas nadat ze zich jarenlang braaf had gedragen mocht ze weer meedoen, maar wel in het besef dat haar lot aan een zijden draadje hing.

Zakendeals

Dat leek weer op wat prins Edward en hertogin Sofie overkwam. Zij maakten de monarchie met onduidelijke zakendeals te schande, en moesten jaren in  de schaduw werken om weer toegelaten te worden.

Dat zat er voor Andrew echt niet in. Dachten we. Tot hij ineens zondag werd gespot in de auto waarin prins William en prinses Kate naar de kerk reden in Schotland! Zou het dan toch?

William Kate Andrew
William Kate Andrew
eloise
KLIK HIER

Telegraph/ANP

#Royaltynl