Eloise Weekend

Meekijken: dit deden de royals afgelopen weekend

We hopen dat jullie een fijn weekend hebben gehad. De royals hadden dat zeker, zo af en toe laten we jullie meegenieten van wat zij deden. Deze keer onder meer: Eloise heeft haar eigen winactie op Instagram!

Meegenieten, lachen en verwonderen is een prima start van de nieuwe week. Ook zo benieuwd wat Charlene, Victoria en Daniel en Eloise deden?

Eloise gaat als een trein online. Haar volgers op Instagram zagen afgelopen weekend de eerste winactie van de 18-jarige verschijnen. Ze geeft, in samenwerking met een sieradenmerk, een tasje weg.

Eloise Weekend 1

Victoria en Daniel legden in hun weekend een werkbezoekje af! Ze spraken met medewerkers van het Lännsziekenhuis om te horen hoe werken in coronatijd hen vergaat.

Victoria Weekend

In Monaco deelde Charlene deze wel héle mooie foto van de zonsondergang. We weten natuurlijk van Charlene dat ze een echte waterrat is. Olympisch deelnemer aan zwemwedstrijden en fervent supper. Het zou zeer goed kunnen dat we haar hier zelf op een waterfiets in actie zien, ze won al eens een waterfietswedstrijd in 2018!

Charlene Weekend

Bernhard jr. deelde een paradijselijk plaatje. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf dat getagd wordt, dus niet zo gek dat-ie een en ander even ongegeneerd promoot. Meer over Bernhard lees je hier.

Bernhard Weekend

Kitty Spencer, het nichtje van Diana, plaatste een aandoenlijke throwback. Op de foto is ze te zien als jonge kleuter met haar dreumes-zusjes Eliza en Amelia, een tweeling.

Kitty Spencer Weekend

En Pieter van Vollenhoven is – op afstand – trots op een winkelmedewerker in Groningen. Die sloot eigenhandig een stel brutale overvallers op en belde de politie.

Lees ook:

Victoria morgen jarig, steeds meer details bekend over viering

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, @kungahuset, @princesscharlene, @bernhardvanoranje, @kittyspencer, Twitter @PietervVol

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen