Mambo

Mambo, hondje van Oranje

Een van de meest geliefde leden van de koninklijke familie van Nederland, Mambo, het trouwe viervoeter van Koningin Máxima en Koning Willem-Alexander. Wij krijgen maar geen genoeg van de foto’s van Mambo.

Mambo is de toypoedel van het bekendste gezin van Nederland. Mambo is de hond van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. En terwijl zij probeerden te poseren op een winderig strand, ging Mambo er als een haas vandoor. Het schattige beest stal de show.

Mambo

Het was een zonnige zomerdag toen de koninklijke familie besloot om een dagje aan zee te poseren, lekker wandelen in het Scheveningse zand. Koningin Máxima, altijd stijlvol gekleed, had een prachtige witte jurk aangetrokken die perfect bij de gelegenheid paste, met mooie open zomerschoenen. De prinsessen zagen er fantastisch uit en ook onze koning was een plezier om naar te kijken. Zo liefdevol als hij naar iedereen kikt. Maar het was Mambo die alle ogen naar zich toe trok met zijn schattige verschijning en speelse energie.

Lopen

Mambo dartelde op het zachte zand, genietend van de zeebries en de opwindende geluiden om hem heen. Het was duidelijk dat hij dol was op het strand en de vrijheid die het bood. Waarom poseren, als je ook kan lopen, moet hij hebben gedacht. Terwijl de koninklijke familie ontspannen poseerde, kon Mambo niet wachten om rond te rennen. Niet gek want het strand waar de familie poseerde is in deze tijd van het jaar overdag verboden voor honden. Mambo had dus het strand voor zich alleen. Nou ja, behalve dan dat de hele familie en een batterij fotografen hem in de gaten hield. Strandbezoekers konden hun glimlach niet bedwingen terwijl ze getuige waren van dit schattige tafereel.

Máxima

Máxima keek vol liefde en bewondering naar haar trouwe metgezel.Het was duidelijk dat Mambo een speciale plaats in het hart van de koningin had veroverd en dat ze enorm van zijn gezelschap genoot. Op de redactie van Royalty online zijn we maar wat blij met al deze leuke strandfoto’s. Maar de foto van Mambo staat in een zilveren lijstje op ons bureau.

2
2
3
3

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Tip van de redactie

Of je nou de Vierdaagse loop tof de hele dag op hoge hakken moet lopen, je wil absoluut geen blaren of pijnlijke voeten. Doe je voeten een plezier en gebruik loperswol als natuurlijke teenspreider. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Loperswol
Loperswol
Bekijk bij Bol