Lijstje: aankomende royal birthdays

Royal verjaardagen, wij smullen ervan! Laten we eens kijken wie er in de komende weken een kaarsje meer dan vorig jaar mag gaan uitblazen.

Extra fijn is dat veel koningshuizen, dichtbij en verder weg, rond of op de verjaardag van een royal meestal een gloednieuwe foto – of zelfs een serie foto’s – delen. Zo konden we laatst al genieten van prachtige foto’s van jarige Haakon en wat later zijn jarige vrouw Mette-Marit. En ook prinses Anne werd op bijzondere wijze vastgelegd door haar favoriete fotograaf, naar aanleiding van haar 70ste verjaardag.

Welke royals mogen zich binnenkort ‘jarig’ noemen? We zetten het op een rijtje.

In augustus is prins Richard van Groot-Brittannië jarig op de 26ste. En prins Nikolai van Denemarken op de 28ste. Op de állerlaatste dag van de maand mag ook kleine Gabriel, van Zweden, nog ‘hoera!’ horen: hij wordt de 31ste 3 jaar.

In september viert Paola van België op de 11de haar feestje. En op de 15de zijn zowel Letizia van Spanje als prins Harry jarig. 22 september is Märtha Louise van Noorwegen jarig. De 25ste markeert een verdrietige dag, dan zou prins Johan Friso jarig zijn geweest.

Oktober kent ook een flink aantal royal birthdays. Op 11 oktober wordt prins Constantijn 51. Op de 15de is de jonge prins Christian van Denemarken aan de beurt. ‘Enfant terrible’ prins Laurent van België is op 19 oktober jarig. En zijn nichtje Elisabeth een paar dagen later, op de 25ste. De verjaardagsmaand wordt afgesloten door prinses Sophie van Liechtenstein, op de 28ste.

Toen prins William in juni jarig was, werd een serie enorm leuke foto’s gedeeld, waarop hij stoeiend en spelend met de kinderen te zien is.

William Jarig 1

Lees ook:

Royals met dezelfde kledingsmaak

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @kensingtonroyal

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen