×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nikolai verhuist naar nieuw appartement

  Dat zo'n 600.000 euro kostte

  Nikolai verhuist naar nieuw appartement

  Prins Nikolai, de oudste kleinzoon van de Deense koningin Margrethe, maakt in januari een nieuwe start.


  Dat heeft de privésecretaris van zijn moeder, gravin Alexandra, bevestigd aan Deense media. Nikolai (20) krijgt een eigen appartement in Frederiksberg dat zo’n 600.000 euro heeft gekost.

  Prins Nikolai, die geen staatstoelage krijgt, studeert aan de Copenhagen Business School en woonde tot nu toe in de buurt van het paleizencomplex Amalienborg in Kopenhagen. De zoon van prins Joachim en diens ex Alexandra, is ook een aantal keren opgetreden als fotomodel. Een door zijn vader gewenste militaire opleiding brak hij al na enkele maanden af.

  Volgens het weekblad Billed Bladet meet het appartement zeventig vierkante meter en heeft het meerdere kamers. Handig, aldus het blad, wanneer vriendin Benedikte Thoustrup wil blijven logeren.

  30 december 2019 - 12:05