Queen Letizia Attends A Meeting At Fad Youth Foundation

Letizia is weer terug

Nog wel met een mondkapje.

De koningin testte vorige week positief, en moest een aantal afspraken afzeggen. Ook het uitreiken van journalistieke prijzen, aan voormalige collega’s – wat de oud-reporter Letizia Ortiz pijn moet hebben gedaan.

Ze was er ook al niet bij toen Felipe namens het koninklijk huis de slachtoffer herdacht van het terrorisme in Spanje de afgelopen 25 jaar.

Intussen trokken ook dochters Leonor en Sofia veel aandacht, met bewonderenswaardige openbare optredens en een indrukwekkende stijl.

Letizia pakte haar verplichtingen weer op in het stadion Vallhermoso in Madrid, bij de openingsceremonie van de conferentie over de behandeling van handicaps in de media, georganiseerd door de Federatie van Verenigingen van Journalisten van Spanje (FAPE) en de Stichting A LA PAR.

Ondanks de hittegolf die Spanje teister koos Letizia voor een linnen tweedelig pak bestaande uit een blauwe capri broek en blazer van Adolfo Domínguez. Om het geheel een informeler tintje te geven, droeg de moeder van Leonor en Sofia haar colbert met de knopen los en de mouwen opgestroopt. Ze combineerde dit met een eenvoudige witte blouse met een lichte V-halslijn en ruches aan de zoom, en haar sterschoeisel voor de zomer: espadrilles.

Woensdag reikt ze de nationale cultuurprijzen uit in het Prado-museum. Vrijdag staat in het teken van de slachtoffers van het coronavirus en werkers in de gezondheidszorg.

LEES OOK:

LETIZIA POSITIEF

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Lecturas