Rania 1

Koningin Rania van Jordanië is jarig!

De modebewuste vrouw van koning Abdullah bereikt een heuse mijlpaal vandaag. Eentje die je haar op het eerste gezicht misschien niet zou geven. Rania viert haar verjaardag met haar gezin en daar is ze heel blij mee, vertelt ze.

Je hebt vast ons artikel boordevol foto’s van Rania in mooie outfits wel voorbij zien komen. De koningin kan met recht een influencer genoemd worden, ze heeft een enorm aantal volgers op social media. En is een geliefde verschijning in eigen land en erbuiten.

Vandaag mag ze 50 kaarsjes uitblazen! En zeg nou zelf, dát zou je deze beeldschone vrouw toch niet geven? Rania wordt af en toe ‘geholpen’ haar looks zo jeugdig te houden. Ze heeft naast een volledig team van beauty-experts ook een vaste plastisch chirurg. Daarnaast besluit ze samen met een mediateam welke foto’s van haar mooi genoeg zijn om online te plaatsen.

Rania viert haar verjaardag met haar eigen gezin. Samen met Abdullah heeft ze 4 kinderen. In een interview met een Brits tijdschrift zegt ze tevreden en blij te zijn het op deze manier te kunnen vieren. “Zolang de mensen van wie ik hou dichtbij zijn, en ze gezond en veilig zijn, kan ik onmogelijk om meer vragen. In het verleden heb ik altijd meer tijd gewenst met mijn man en kinderen. Tot nu toe is dat dit jaar alles wat ik heb gehad!”, verklaart de koningin. Ze hint natuurlijk ook op het vele thuisblijven in verband met corona.

Op deze foto – van vorige maand – bracht Rania een werkbezoek aan een plantenkwekerij.

Rania Juli 2020

Lees ook:

3x de korte kapsels van Charlene

Bron: ANP. Beeld: Instagram @queenrania