Maxima (2)

Kijkje in de keuken: de lekkerste recepten van de royals

Van koekjes en een chocoladetaart tot cheesy eggs, Charles’ lievelingsgerecht. We zetten de fijnste, leukste en lekkerste recepten die de royals deelden voor je op een rijtje. Eet smakelijk.. met een koninklijk korstje!

Die royals zijn ze beroerd nog niet. Als ze zelf ergens van watertanden, delen ze maar wat graag het recept voor dat lekkers met ons allen. Wij verzamelden al aardig wat ‘royal recepten’ en pikten de smakelijkste er voor jou uit. Worden het dit weekend de ‘alfajores’ van Máxima of ga jij toch voor de chocoladetaart van Charles en Camilla?

Máxima en haar lievelingskoekjes. Ze deelde dit weetje én het gemakkelijke recept om ze zelf thuis te maken op haar verjaardag in 2020. Mmm!

Máxima Met Alfajores Koekjes Mei 2020 Instagram Screenshot

Charles is wel van het goede leven. Hij combineerde het nuttige met het smakelijke, door zijn lievelingskostje ‘cheesy eggs‘ te delen: zo promootte hij meteen ook het shoppen bij de lokale boeren (eieren, kaas… je snapt ‘m wel).

En we blijven nog even in Engeland, want ook deze overheerlijke chocoladetaart komt uit de keuken van Charles en Camilla. We zien je denken: dát wordt mijn projectje dit weekend!

Taart 1

Charles’ moeder queen Elizabeth is dól op pudding (op de Britse manier dus). Ze deelde met Kerst een bijzonder recept voor echte Kerstpudding. Maar ook lekker in andere maanden hoor.

En vooruit, meer een knutseltip voor een druilerige zondagmiddag dan een daadwerkelijk recept, maar wel enórm leuk: dit groentetuintje, geïnspireerd door de verhalen van Peter Rabbit. Sarah Ferguson deelde het in het kader van haar voorleessessies.

Sarah Ferguson Instagram Groentetuintje

Geen recept, maar we sluiten af met deze schattige foto van de 4 Belgische koningskinderen. Toen de coronacrisis nog maar net begonnen was, stortten zij zich op het bakken van allerlei lekkers voor onder meer eenzame ouderen. ‘Zoet’, hè?

Belgische Koningskinderen Bakken Lekkers
eloise
KLIK HIER

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, @clarencehouse, @sarahferguson15, ANP/EPA, Twitter @ClarenceHouse, @MonarchieBe