Ontwerp Zonder Titel 24

Kijk dan, Leah Behn heeft een feestje

Ze deelt lekker maffe foto’s op Insta.

Leah Isadorah Behn is de dochter van de Noorse prinses Märtha-Louise. Je weet wel, die van de sjamaan, waar we toch ergens wel een zwak voor hebben.

Dat met die sjamaan, Durek Verrett, leverde wel wat gedoe op, want hij is Amerikaan en doet de dingen anders dan de Noren gewend zijn. Maar na goede gesprekken met koning Harald is het nu oké. Behalve dan dat hij zwaar ziek is en dringend een nieuwe nier nodig heeft. En tot die tijd zijn huwelijk  met de prinses on hold heeft gezet.

Voor Märtha-Louise zou het de twee keer zijn dat ze het ja-woord geeft. Ze was getrouwd met Ari Behn, de moeder van haar kinderen. Maar die plaagde zelfmoord. Groot drama, waar ze nog steeds niet echt overheen zijn.

Maar dochter Leah Isadorah slaat zich door het leven. Ze kreeg onlangs een Vixen Award, nota bene voor het tweede jaar op rij, in de categorie mooie meiden. Met haar moeder in het publiek, hoe mooi wil je het hebben.

Leah Isadorah recyclede voor de gelegenheid een jurk van Fretex. Ze hield een speech, waarin ze opriep je minder aan te trekken van wat iedereen vindt. Daar kunnen wij ons wel in vinden.

Ontwerp Zonder Titel 28
Ontwerp Zonder Titel 27
Leah Vixen 3
Leah Vixen 3

LEES OOK: 

MÄRTHA LOUISE IN ‘PUT VAN DEPRESSIE’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron en beeld: leah.behn