Kate (2)

Kate wil toch geen vierde kind

De prinses van Wales spreekt geruchten eindelijk stevig tegen: er komt geen vierde kind. Zegt ze nu tenminste.

Zelfs echtgenoot William maakte al grappen over haar broedsheid, dus zo gek was het niet dat we ergens toch dachten dat ze de optie in ieder geval in overweging namen.

Veelzeggende opmerking

Nee dus. Kate heeft uitgesloten dat zij nog kinderen krijgt, met een veelzeggende opmerking tijdens haar bezoek aan The Baby Bank in Maidenhead.

Tijdens een gesprek met de CEO van The Baby Bank zei Kate ‘I’ve been there and done that’ over het gevoel dat de kleine babykleertjes teweeg kunnen brengen.

De prinses bezocht The Baby Bank in Maidenhead, een liefdadigheidsinstelling die meer dan 21.000 gezinnen in de regio heeft gesteund met essentiële zaken als luiers, schooluniformen en buggy’s voor ouders die krap bij kas zitten.

Sorteren

Tijdens haar bezoek hielp Kate met het sorteren van de donaties en stond ze op de foto met het opvouwen van babykleertjes die naar de nieuwe ouders konden worden gestuurd.

Terwijl ze de indrukwekkende hoeveelheid donaties sorteerde en er kleine kleertjes uithaalde om te vouwen, merkte een van de CEO’s van The Baby Bank, Rebecca Mistry, op dat mensen vaak somber worden als ze als vrijwilliger zien hoe klein de kleertjes eigenlijk zijn.

Leestip

BESTEL HIER

Woman & Home

#Royaltynl