Victoria Federica

Juan Carlos wordt bemiddelaar

Niemand minder dan koning Juan Carlos gaat een heftige ruzie oplossen, die de koninklijke familie nog verder uit elkaar dreigt te rukken.

Het conflict waar Juan Carlos een einde aan moet maken woedt tussen prinses Elena en prinses Cristina, zijn dochters. Aanleiding is het gedrag van kleindochter Victoria Federica – en dochter van prinses Elena – in het uitgaansleven.

Hulp

Pablo Urdangarín, zoon van prinses Cristina, houdt in een reactie vol dat het om een familiezaak gaat, maar klaarblijkelijk is er dus hulp nodig om de boel weer in het gareel te krijgen.

Deze keer zou de wrijving veroorzaakt zijn door het gedrag van Vic, zoals ze in haar naaste omgeving wordt genoemd, tijdens de nachten in Madrid met haar nicht Irene Urdangarin. Victoria Federica staat nu eenmaal bekend als een feestbeest, wat leidt tot irritatie bij eerst haar moeder en als die niet hardhandig genoeg ingrijpt tante Cristina.

Chaos

Als die twee uit elkaar drijven is de chaos compleet. Afgelopen zomer distantieerden koning Felipe en koningin Letizia zich al van prinses Elena en prinses Cristina.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Monarquía Confidencial/Getty Images

#Royaltynl