Máxima Fiets 1

In beeld: royals op de fiets

Niets zo flexibel en milieubewust als het stalen ros. We hebben leuke foto’s voor je van royals die de fiets pakken: wel zo gezond!

Rijwiel. Fiets. Bike. Velo. Brik. Ons nationale vervoermiddel is best iets waar we trots op kunnen zijn. In de stad is het makkelijker manoeuvreren dan met de auto. En daarbuiten geniet je zo veel meer van wat je allemaal ziet dan in een gemotoriseerd voertuig.

We brengen in beeld: royals die de fiets pakken!

Prins Harry was in Nederland om zijn Invictus Games voor te bereiden en te promoten. De Spelen, in Den Haag, gingen niet door vanwege corona. Maar we hebben toch maar mooi deze foto van een fietsende Harry!

Harry Op De Fiets 1

Máxima viel een klein beetje op, in haar knalgele outfit. Toen ze in juni de fiets pakte om efficiënt van Huis ten Bosch naar een museum te reizen.

Máxima Fiets 2

Kijk toch eens wat een mooie throwback. Charles, Diana, William en Harry (hee, die hebben we eerder op de fiets gezien!) met hun fietsen. Klaar voor een zondagritje.

Diana Charles William Harry Fiets

Willem-Alexander combineert het nuttige met het aangename en kiest een fietsmaatje. Letterlijk, want hier is hij op bezoek bij Stichting Fietsmaatje.

Gravin Sophie laat zich vaker van haar sportieve kant zien. De goedlachse royal loopt en klimt graag, maar ook de fiets vangt geen stof bij Sophie thuis.

Sophie 9

En tot besluit zo’n heerlijke foto van één van onze prinsesjes. Helemaal startklaar voor een nieuw schooljaar!

Amalia Fiets
eloise
KLIK HIER

Beeld: ANP, ANP/EPA, Instagram @koninklijkhuis, Daily Mirror

#Royaltynl