Eloise (8)

Iedereen heeft een mening over Eloise in badpak

Jeroen Snel (Blauw Bloed) vond dat Eloise in badpak niet kan. Echt helemaal niemand is het met de royaltyverslaggever eens.

Nadat Jeroen Snel liet weten dat gravinfluencer Eloise een grens had bereikt, met een foto in badpak, buitelden de meningen over elkaar heen. Mensen zetten zichzelf in badpak op sociale media, om Eloise te steunen. Met de hashtag #magditwelvanjeroensnel.

Blij

Of ze spraken zich gewoon uit, zoals Eloise’s vader prins Constantijn. Hij is juist blij dat ze meedoet aan Het Perfecte Plaatje Op Reis en vindt alle commotie overdreven.

‘Wauw wauw wauw, bedankt voor alle lieve reacties’, zette Eloise zelf op haar Stories. ‘Los van dat ik het een feestje vind om mee te doen, is het echt hartverwarmend om te zien hoeveel mensen mij steunen en laten zien wie ik ben. Laat je door niets of niemand tegenhouden.’

Beetje gewoon

Snel laat via het ANP weten dat hij alleen wilde ‘wijzen op het feit dat de monarchie soms een beetje gewoon aan het worden is’.

‘Ik gaf mijn commentaar over het feit dat een lid van de koninklijke familie in badpak verschijnt. Het moet kunnen, alles moet kunnen. Maar het doet misschien wat af aan het beeld dat ik persoonlijk van de monarchie heb.’

Snel beklemtoont dat hij dit ook zou hebben gezegd als het ging om een mannelijke royal in zwemkleding.

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

ANP/eloisevanoranje

#Royaltynl