Louis

Hierdoor ontbraken de Wales-kinderen

Bij de Schotse kroning van Charles ontbraken prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Dit is de reden.

Bij de Schotse kroning van Charles ontbraken prins George, prinses Charlotte en prins Louis. Dit is de reden.

Toegegeven, we keken ook wel een beetje naar de kroning in Londen vanwege prins Louis, prinses Charlotte en prins George. De Wales-kinderen worden groter en ontwikkelen een eigen karakter. George gaat steeds meer op zijn vader William lijken. Charlotte voelt zich zichtbaar verantwoordelijk. En Louis blijft een druk buitenbeentje.

Reprise

Alle reden dus om klaar te zitten voor de reprise in het Schotse Edinburgh. Maar wat we ook zagen, geen prins George, prinses Charlotte of prins Louis.

Wel aanwezig hun ouders, de prins en prinses van Wales – in Schotland ook bekend als de hertog en hertogin van Rothesay.

We waren niet als enige teleurgesteld, maar we hadden het eigenlijk wel kunnen weten. George, Charlotte en Louis moesten simpelweg naar school. Op de Lambrook School, waar ze alle drie naartoe gaan, is het nog geen zomervakantie.

Privileges

William en Kate hadden natuurlijk makkelijk dispensatie kunnen krijgen, maar zo zitten ze niet in elkaar. Ze willen juist dat hun kinderen zo normaal mogelijk opgroeien, zonder allerlei privileges.

De laatste keer dat het trio op een koninklijk evenement te zien was, was vorige maand toen ze deelnamen aan Trooping the Colour – de eerste officiële verjaardagsoptocht van koning Charles.

Daar reden ze allemaal in een koets in de processie van Buckingham Palace naar Horse Guards Parade en verschenen ze ook op het balkon van het paleis voor een daverend RAF-flypast.

eloise
KLIK HIER

Mirror

#Royaltynl