Eloise (2)

Heerlijk meegenieten: royals op zomervakantie

Van Eloise in Italië tot Floris en Aimée die ook op vakantie blijven hardlopen ’s ochtends. De royals hebben vrij. En hoe!

Het is hoogzomer en ook de royals trekken eropuit om te genieten van cultuur, lekker eten en elkaar. We nemen je mee op vakantie met deze fijne beelden.

Vakantie

In eigen land mag het dan wisselvallig zijn, de royals genieten volop van mooi weer in de landen om ons heen. Eloise tipt ons zelfs wat haar favo badpak van het moment is. Zij is in Italië.

Prins Floris en zijn Aimée kiezen voor privacy en hebben de locatiebepaling op hun telefoons waarschijnlijk uitgeschakeld deze vakantie. Duidelijk is wel dat zij op een prachtige plek zijn. En… iedere ochtend braaf een rondje hardlopen samen. Wat een powerkoppel!

De Noorse royals blijven vaak dicht bij huis. Leuk weetje is dat voor zowel kroonprins Haakon als Mette-Marit deze zomer in het teken staat van 50 jaar worden, wat extra bijzonder is gezien de datum voor deze vieringen. Haakon blies zijn kaarsjes vorige week al uit. Mette-Marit doet dat op 19 augustus. Hurra!

Hello!

#Royaltynl