Queen Elizabeth Ii Death

Harry in de problemen, Meghan ‘narcistische sociopaat’

Het aankomende boek hangt als een molensteen om zijn nek. In een ander boek krijgt Meghan het flink voor de kiezen.

De uitvaart van Elizabeth was een grote triomf voor de Britse monarchie, en dat heeft ook gevolgen voor Harry’s aankomende boek.

Hoewel nog steeds geen datum bekend is waarop het boek gaat verschijnen, ligt voor de hand dat het voor 24 november in de winkels ligt. Dan vieren ze in Amerika Thanksgiving en doen de boekhandels goede zaken. Daarna begint dan ook meteen het inkopen voor de feestdagen.

Maar Harry is volgens bronnen bang dat de beloofde aantijgingen tegen zijn familie in deze tijd volkomen verkeerd gaan vallen, en doet er alles aan om nog wijzigingen aan te kunnen brengen.

De kans daarop lijkt  klein. Uitgeverij Penguin Random House heeft een voorschot van zeven cijfers betaald en zal om dat geld terug te verdienen met een hoge eerste oplage komen. Het boek ligt waarschijnlijk al bij de drukker.

Meghan

In een ander boek, dat onlangs verscheen, doet de hofhouding een boekje open over Meghan. Volgens mensen die met haar hebben gewerkt is ze een ‘narcistische sociopaat’, die zich afvroeg waarom ze niet werd betaald door het handen schudden tijdens koninklijke reizen.  Haar personeel zou ze honds hebben behandeld, met scheldpartijen die ook in het weekend per telefoon doorgingen.

LEES OOK:

HARRY EN MEGHANS KINDEREN WORDEN PRINS ARCHIE EN PRINSES LILIBET

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Bron: Daily Telegraph/Daily Mail/The Sun