Harry, Meghan

Harry en Meghan stoppen met bashen royals

Prins Harry en hertogin Meghan houden op met hun aanvallen op de Britse koninklijke familie. Het werkt niet, ze gaan iets anders doen.

Er komen geen nieuwe boeken of televisiedocumentaires meer, eerder aangekondigde memoires liggen in de prullenbak.

Meghan en Harry zouden tot die stap zijn gekomen, doordat alles wat ze deden als een boemerang weer terugkwam. Hun populariteit is zowel in het VK als de VS grotendeels verdwenen. Tijd dus voor een nieuwe strategie.

Netflix

Ze blijven nog wel werken voor streamer Netflix, waar ze een miljoenencontract hebben, maar dan alleen achter de camera, en niet ervoor.

De beslissing zal bij de Britse royals tot grote opluchting hebben geleid. Zij werden de afgelopen 2 jaar voortdurend onder vuur genomen vanuit Montecito, de luxe Californische plaats waar Harry en Meghan wonen met hun kinderen Archie en Lilibet.

Bronnen zeggen dat ze door hun materiaal heen zijn: ‘Die periode van hun leven is voorbij – omdat er niets meer te zeggen valt.’

Rondhangen

Recentelijk is het stel onder vuur komen te liggen vanwege beweringen over een ‘bijna catastrofale’ auto-achtervolging met paparazzi in New York – later gebagatelliseerd door getuigen en politie.

Meghan heeft onlangs getekend bij Hollywood-talentenbureau WME om een nieuw carrièrepad te verkennen. Waarschijnlijk heeft het zeer ervaren bureau haar geadviseerd niet elk moment van haar en Harry’s leven met het tv-publiek te delen.

Hollywood-kenner Tim Dillon zegt: ‘Het enige wat ze willen doen is rondhangen met beroemdheden. Het zijn net low-grade realitysterren die zich overal aan proberen te hechten.’

eloise
KLIK HIER

The Sun

#Royaltynl