Harry, Meghan

Dit waren Harry’s iets te wilde plannen

Na het klappen van de Spotify-deal is naar buiten gekomen welke woeste plannen Harry had voor een nieuwe serie podcasts.

Prins Harry wilde Vladimir Poetin, Donald Trump en Mark Zuckerberg interviewen over hun opvoeding en jeugdtrauma’s. Dat heeft er mede toe bijgedragen dat Spotify het contract met de Sussexen verscheurde.

Paus

Harry besprak zijn ideeën voor mogelijke shows met meerdere producenten en productiemaatschappijen en vertelde hen hoe hij met de controversiële figuren wilde spreken over hoe ze de mannen werden die ze nu zijn. Naar verluidt wilde hij ook met paus Franciscus spreken over religie .

Poetin

De onthulling komt nadat een Spotify-baas Harry en Meghan uitmaakte voor ‘kleine zwendelaars’. Ook werd afgelopen week bekend dat Meghan de interviews voor haar podcast Archetypes niet zelf afnam. Dat deed een medewerker, terwijl wel de suggestie werd gewekt dat Meghan zelf met haar gasten sprak.

Op zich is het een aardig idee om controversiële figuren een interview af te nemen. Maar in de industrie vroeg men zich wel af hoe hij dat bijvoorbeeld met Poetin wilde gaan doen.

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

Bloomberg/Mail Online

#Royaltynl