The Christening Of Princess Charlotte Of Cambridge

Dit is de supernanny van de Cambridges

Met de verhuizing van de Cambridges naar Adelaide Cottage, neemt het gezin ook afscheid van supernanny Maria Borrallo, voor wie geen plaats meer is in het bescheiden optrekje.

Borrallo werd opgeleid aan het zeer prestigieuze Norland-instituut, waar alle nanny’s voor de rijken en nobelen vandaan komen.

Borrallo verscheen voor het eerst in het openbaar nadat ze een koninklijke oppas was geworden toen ze zich bij Prins William en Kate voegde tijdens hun tour door Nieuw-Zeeland en Australië in 2014. Prins George was op dat moment slechts 9 maanden oud.

Sindsdien gaat Borrallo vaak met de familie mee op reis, of ze nu een weekend doorbrengen in hun landhuis Anmer Hall of Kate en William op een koninklijke tour gaan met hun kinderen op sleeptouw.

Borrallo is vaak te zien bij koninklijke evenementen als Trooping the Colour en bruiloften, waar ze de jonge bruidsmeisjes en pages helpt om hun beste koninklijke gedrag te vertonen.

Misschien wel haar meest bekende verschijning was tijdens de doop van prinses Charlotte in 2015. Nanny Maria verscheen naast prins William, Kate, prins George en koningin Elizabeth. Ze droeg haar Norland College-uniform, een bruine jurk met een bolhoed.

Volgens de website van de universiteit introduceerde oprichter Emily Ward – die de school in 1892 oprichtte – het uniform zodat Norland Nurses, zoals de afgestudeerden oorspronkelijk werden genoemd, erkend zouden worden als professionals en ‘niet aangezien voor huishoudsters’.

LEES OOK:

CAMBRIDGES VOEREN INGRIJPENDE VERANDERING DOOR

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty

Bron: People Beeld: Getty Images