Camilla en Charles

Camilla en Charles zijn er klaar voor

De garden party op Buckingham Palace was een groot succes. Nu maken Charles en Camilla zich op voor de grote dag, zaterdag. Volgens een van de gasten op de garden party zijn ze er helemaal klaar voor.

Het was de eerste garden party op Buckingham Palace die Charles en Camilla gaven. Duizenden gasten hadden ze uitgenodigd in de perfect onderhouden tuin. Een van de gasten was niemand minder dan zanger Lionel Richie. Zondag gaat hij optreden tijdens het Windsor Castle concert, maar nu liep hij, met zijn vriendin, de investeerder Lisa Parigi aan zijn zijde, op zijn gemak door de tuin.

Marineblauw

Charles en Camilla bleven boven aan de trap wachten tot alle gasten aanwezig waren. Camilla in een beeldig marineblauwe jurk van de bekende ontwerper Bruce Oldfield. De ontwerper die ooit voor Diana deze schitterende jurk ontwierp:

bruce oldfield
Beeld: Bruce Oldfield

Garden party

De traditie van het tuinfeest stamt nog uit de tijd van koningin Victoria, die elk jaar een groot zomerfeest gaf op het paleisterrein. Ook koningin Elizabeth hield regelmatig tuinfeesten, om liefdadigheidsorganisaties, vrijwilligers en mensen die iets bijzonders hadden gedaan voor de maatschappij te ontmoeten.

Untitled Design 33

Hello

Iemand die bekend is geworden met de tekst ‘Hello, is it me you’re looking for? Is it me, is it me, is it me Is it me you’re looking for?
Is it me, is it me’ wist te vertellen aan onze royalty watcher dat hij het idee had dat Charles en Camilla helemaal klaar waren voor de grote dag. We mogen onze bron natuurlijk niet bekend maken, maar als je naar de foto’s kijkt, dan zie je hoe ontspannen en gelukkig ze er uit zien.

1
2

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

eloise
KLIK HIER
Tekst Royaltynl, beeld GettyImages