Alejandra De Rosas

Alejandra: ‘Ik ben het niet, hou op’

Alexandra de Rojas ontkent in een persverklaring dat zij de geheime dochter van Juan Carlos is waar heel Spanje het al dagen over heeft.

De 42-jarige Alejandra werd door zo ongeveer de hele Spaanse pers aangewezen als de buitenechtelijke dochter van Juan Carlos. Dat gebeurde na de aankondiging een boek, waarin haar bestaan wordt onthuld.

Klopt niets van

Klopt niets van, zegt ze nu:

‘Het nieuws dat is gepubliceerd heeft geen basis heeft en brengt bijna onherstelbare schade toe aan mij en mijn hele familie.’

‘Geconfronteerd met het nieuws dat vorige week is gepubliceerd als voorpublicatie van een boek dat binnenkort zal worden gepubliceerd, en een overvloed aan nieuws dat in de pers, op radio, televisie en sociale netwerken over mij is gepubliceerd, zie ik mij genoodzaakt mijn status van geheime dochter van koning Juan Carlos botweg te ontkennen, evenals alle opmerkingen die zijn gemaakt over vermeende speciale behandeling tijdens mijn kindertijd of jeugd vanwege deze valse status.’

High society

In een ongebruikelijke zet had koning Juan Carlos afgelopen vrijdag, eveneens in een verklaring, ontkend dat hij een romantische relatie had gehad met de aristocrate Rosario Palacios en dus een dochter bij haar had.

Alejandra de Rojas is een bekende naam de Spaanse high society. Ze werkt als model en is het beeld van talrijke luxe kleding- en juwelenmerken.

Tip van de redactie

fitbit
BESTEL HIER

Caras/El Pais/El Confidential

#Royaltynl