Camilla Charles Weekend

5x royals met een drankje in hun hand

Dat ook mensen met blauw bloed graag mogen toosten op het goede leven, bewijzen deze foto’s. Van Charles en Camilla tot onze eigen Eloise.

Bier. Wijn. Een borrel. Of een cocktail. Naast formeel dineren tijdens een staatsbanket, zetten royals ook heus weleens de bloemetjes buiten. We verzamelden de leukste foto’s van royals die drankje drinken voor je.

Tijdens hun werkbezoek aan Ierland – vorig jaar maart – genoten Kate en William van een lokaal gebrouwen Guinness-biertje.

Kate William Drankje

Eloise kan een goed glas wijn wel waarderen. We spotten haar voor het eerst met een wijntje toen ze op vakantie was vorige zomer. En daarna deelde ze nog deze foto.

Eloise Drankje

Je kunt je vast het nationale toost-moment – vorig jaar op Koningsdag – nog wel herinneren. Ook Willem-Alexander en Máxima en hun 3 dochters hieven het glas. Wel lastig te zien of het echte oranjebitter is!

Koninklijke Familie Drankje

Het is nooit bevestigd, maar naar verluidt heeft Harry het (roken en) drinken opgegeven op dringend verzoek van Meghan. Hier een plaatje uit de oude doos, waarop Harry nog overduidelijk nipt van een cocktail.

Harry Drankje

En papa Charles en zijn vrouw Camilla zijn ook niet vies van een drankje op z’n tijd. Zouden daar misschien ook de gezonde blossen op Charles’ wangen vandaan komen?

Camilla Charles Weekend

Beeld: Instagram @kensingtonroyal, @eloisevanoranje, @koninklijkhuis, @clarencehouse, The Sun