kate

5 opvallend spontane foto’s van de royals!

Een onbewaakt momentje, iets te kritische blik of heerlijk spontane bulderlach: royals zijn natuurlijk ook maar mensen. Wij hebben een stel erg leuke foto’s van hele menselijke momenten van hen voor je.

Misschien zie je weleens een foto van jezelf terug waarop je ‘niet bijzonder charmant’ poseert. Dat gebeurt ons allemaal! Etend, lachend, in de achtbaan of tijdens een surprise-party… we kunnen nogal overvallen worden. Royals krijgen dikwijls mediatraining. Zo houden ze zich vaak aan een bepaalde etiquette. Voor handen schudden, lachen, tafelen en spreken met de pers, bijvoorbeeld.

Toch worden ook zij weleens op de gevoelige plaat vastgelegd op de wat meer – laten we zeggen – spontane momenten. En juist die momenten maken hen zo lekker menselijk! Kijk je mee naar deze 5 momentjes?

Sverre Magnus – zoon van Haakon en Mette-Marit – kon het niet laten even de kriebel in zijn neus te lijf te gaan. Let ook op Haakons blik, achter hem!

Sverre Magnus Foto 7

Onze koningin is van nature een goedlachse, hartelijke en spontane vrouw. Niet zo verwonderlijk dat ze op onderstaand beeld éxtra voluit lacht… helemaal in vakantiestemming!

Máxima Lacht Foto 2

En dochter Alexia (rechts in beeld) zet haar mimiek juist een beetje de andere kant op. Ietwat kritisch die dag, misschien?

Alexia Blik Anp

William trakteert ons op een érg gulle lach hier. Benieuwd wat er zo grappig of aandoenlijk was…

William Lacht

En Meghan, tenslotte, trekt het even niet meer. Ze verbergt haar gezicht daarom maar achter haar hand. Waar ook die beeldschone trouwring aan prijkt.

Meghan Hand Voor Gezicht

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, ANP/EPA, Good Housekeeping, Pinterest, gettyimages

Tip van de redactie: koninklijke hondenmand

BESTEL HIER