Willem Alexander Bril

7x royals met een bril

Zeven koninklijke brildragers. Van een chic frame tot een simpele leesbril. En nee, Willem-Alexanders virtual reality-bril telt niet mee!

In coronatijd deelden Maxima en Willem Alexander leuke thuiswerkfoto’s en toen ontdekte Nederland dat Máxima een leesbril gebruikt. Staat haar prima!

Máxima Met Bril

Sophie, de vrouw van de Britse prins Edward, wordt niet zo heel vaak met een bril gespot. Maar ze heeft er wel eentje. Sophie steekt graag de handen uit de mouwen en helpt goede doelen waar ze maar kan.

Sophie Met Bril

Bernhard jr. is de tweede zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven en draagt een zwart, breed, modieus montuur.

Bernhard Junior Met Bril

En net als zijn tante Sophie, zien we William ook zelden met bril. Hier lijkt hij bijzonder geconcentreerd naar iets te kijken.

William Met Bril

We hadden Mary van Denemarken al eens met een leesbril gespot, maar ze lijkt ook steeds vaker een gewone bril te dragen. Mooi montuur!

Mary Denemarken Met Bril Screenshot Instagram

Mathilde draagt haar bril veelal voor videovergaderingen. Vaak kiest ze er ook een prachtige blouse bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?

Mathilde Met Bril Screenshot Instagram

En onze laatste brildragende royal in deze lijst is Albert van Monaco. Die op onderstaande foto meteen iets typisch royals doet: een lintje doorknippen.

Albert Met Bril Screenshot Instagram

LEES OOK:

Beeld: Instagram @koninklijkhuis, @bernhardvanoranje, @detdanskekongehus, @belgianroyalpalace, @monacoprincelyfamily, HELLO!