Haakon, Ingrid Alexandra (2)

Prachtige foto van prinses Ingrid Alexandra

Ter gelegenheid van zijn verjaardag deelde prins Haakon een prachtfoto van zijn oudste dochter prinses Ingrid Alexandra.

Waar deze foto van prins Haakon met prinses Ingrid Alexandra werd genomen staat er helaas niet bij, we weten alleen dat het recent was. Prinses Alexandra staat er stralend op, haar vader Haakon kijkt trots.

Punt

Prinses Ingrid Alexandra staat op een belangrijk punt in haar leven. Ze heeft de middelbare school met goed gevolg afgerond, gaat in het onderwijs werken.

Na de zomer gaat Ingrid Alexandra twaalf maanden lang in dienst bij het Engineer Battalion in Brigade Nord.

Militair

Na de basistraining krijgt Ingrid Alexandra een dienstfunctie toegewezen en zal ze een specifiekere opleiding gaan volgen. Tot slot volgt een periode van trainingen en gaat ze praktijkervaring opdoen als militair.

Ingrid Alexandra heeft al de nodige legerervaring. Zr deed mee aan oefeningen, sprong twee keer uit een vliegtuig en vloog in een F-16 straaljager van de Noorse luchtmacht

De 19-jarige rondde dit jaar haar middelbare school af. Op 20 juni nam ze haar diploma in ontvangst. De prinses zat de afgelopen drie jaar op Elvebakken High School in Oslo.

detnorskekongehus

#Royaltynl