Martha Louise, Leah Isadora

Märtha Louise zonder sjamaan naar Barbie

Prinses Märtha Louise zette een mooie foto van zichzelf plus dochters online. Maar waar is haar verloofde, de sjamaan?

Märtha Louise heeft hem waarschijnlijk gewoon thuis gelaten, omdat het een vrouwenfilm zou zijn. Dit schrijft ze erover op Instagram:

‘Goed gedaan Greta Gerwig om precies te beschrijven hoe het voelt om een vrouw te zijn in @barbiethemovie:

Het is letterlijk onmogelijk om een vrouw te zijn. Je bent zo mooi, en zo slim, en het doet me pijn dat je jezelf niet goed genoeg vindt. We moeten altijd buitengewoon zijn, maar op de een of andere manier doen we het altijd verkeerd.

Dun

Je moet dun zijn, maar niet te dun En je kunt nooit zeggen dat je dun wilt zijn. Je moet zeggen dat je gezond wilt zijn, maar ook dun moet zijn. Geld moet je hebben maar geld mag je niet vragen want dat is grof. Je moet een baas zijn, maar je mag niet gemeen zijn. Je moet leiden, maar je kunt andermans ideeën niet verpletteren. Je hoort het geweldig te vinden om moeder te zijn, maar praat verdomme niet de hele tijd over je kinderen. Je moet een carrièrevrouw zijn maar ook altijd op andere mensen letten. Je moet je verantwoorden voor slecht gedrag van mannen, wat krankzinnig is, maar als je daar op wijst, word je beschuldigd van klagen. Het is de bedoeling dat je mooi blijft voor mannen, maar niet zo mooi dat je ze teveel verleidt of dat je andere vrouwen bedreigt omdat je deel hoort uit te maken van het zusterschap.

Schuld

Maar val altijd op en wees altijd dankbaar. Maar vergeet nooit dat het systeem is gemanipuleerd. Dus vind een manier om dat te erkennen maar wees ook altijd dankbaar. Je moet nooit oud worden, nooit onbeleefd zijn, nooit pronken, nooit egoïstisch zijn, nooit neervallen, nooit falen, nooit angst tonen, nooit te ver gaan.

Het is te moeilijk! Het is te tegenstrijdig en niemand geeft je een medaille of zegt dankjewel! En het blijkt in feite dat je niet alleen alles verkeerd doet, maar ook alles jouw schuld is.’

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

i_am_marthalouise

#Royaltynl