Haakon (met Baard)

Lachen met Haakon

De Noorse kroonprins Haakon heeft net zo’n gevoel voor humor als vader Harald. Dat belooft nog wat voor als hij koning wordt.

Harald heeft in zijn lange loopbaan al de nodige grappen en grollen uitgehaald, ook tijdens gala’s en andere hoogtepunten. Zo erg soms, dat hij later zijn excuses aanbood. Niet dat iemand er mee zat trouwens. Daarvoor kenden ze Harald te goed. En met hem was het altijd lachen.

Victoria

Het lijkt er op, dat zoon Haakon van hetzelfde humoristische laken een pak is. Op het gezamenlijke verjaardagsfeest van zijn ouders in 2017 werd een groot galadiner gehouden, in aanwezigheid van een ruime hoeveelheid royals.

Zo zat Haakon naast kroonprinses Victoria van Zweden. Die vond het wel raar, dat hij halverwege ineens verdween.

Hilariteit

De gasten konden hun ogen niet geloven toen kroonprins Haakon terugkeerde aan tafel. Na 16 jaar had hij zijn baard afgeschoren tijdens het diner.

Terwijl sommige media speculeerden dat kroonprins Haakon een weddenschap had verloren, was de waarheid heel anders. De Noor wilde gewoon zijn ouders en gasten aan het lachen maken, en dat lukte. Premier Erna Solberg verklaarde later dat de spontane scheerbeurt voor een hilarische en vrolijke stemming had gezorgd.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Adelswelt

#Royaltynl