Huwelijk Märtha Louise zet verhouding met paleis op scherp

Na eerdere strubbelingen.

 Na de verklaring dat de prinses en sjamaan Durek Verrett waren verloofd keken we halsreikend uit naar de trouwdag. Een exacte datum bleef alleen uit.

Nu is naar buiten gekomen dat de complete koninklijke familie verstek laat gaan. Die heeft daar zelfs een officiële verklaring over uit laten gaan.

Die kwam na hevige geruchten dat de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden op het koninkijke jacht van koning Harald en koningin Sonja.

Het hof was er als de kippen bij om dat te ontkennen:

‘Prinses Märtha Louise heeft verklaard dat het nog niet duidelijk is wanneer en waar het huwelijk zal plaatsvinden. Het koninklijk hof is niet betrokken bij de planning’

Wat niet echt als een verrassing komt, na de vele botsingen tussen het paar en de familie. De prinses moest niet eens zo lang geleden nog worden gemaand haar titel, waar ze afstand van had genomen, niet meer te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Het gedachtengoed van de zelfbenoemde sjamaan viel ook niet echt lekker in Oslo. Verrett is er van  overtuigd dat hij geesten kan oproepen. De sjamaan, met wie de Noorse prinses sinds drie jaar een relatie heeft, verdient zijn brood onder meer met spirituele sessies, die  minstens 1.500 dollar per uur kosten. Hij verkoopt verder allerhande prullaria waaraan spirituele krachten worden toegeschreven.

LEES OOK:

DEZE VERWACHTINGEN HEEFT SJAMAAN DUREK VERRETT VAN HUWELIJK MET PRINSES MÄRTHA LOUISE

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Bunte Illustrierte