Bernhard Junior

Volgens Humberto Tan heeft Bernhard spijt van brief

De presentator zou van de prins gehoord hebben dat er veel spijt is omtrent de brief – waarin artiesten gevraagd wordt gratis op te treden – en dat deze ‘nooit verstuurd had mogen worden’.

Humberto Tan heeft, zo zei hij gisteravond zelf, uitgebreid met Bernhard jr. gesproken. En de prins biedt ook excuses aan voor de inmiddels gewraakte brief van hemzelf en zijn circuit-team aan onder meer Chef’Special. De zanger van deze band van Nederlandse bodem openbaarde het verzoek van Bernhard om gratis te komen optreden tijdens het Formule 1-weekend dat volgende week plaatsvindt in Zandvoort.

In ruil daarvoor zouden artiesten VIP-kaarten voor het evenement krijgen, maar volgens zanger Joshua Nolet en vele anderen die hem bijvielen, moeten artiesten gewoon eerlijk betaald worden. Juist na zo’n mager jaar als het afgelopen coronajaar. De brief schoot menigeen dan ook in het verkeerde keelgat. Overigens werd even geleden bekend dat Bernhard en zijn collega’s niet van plan zijn nog officieel te gaan reageren op de brief en de ontstane ophef. Maar blijkbaar heeft hij dus wel met Humberto gesproken.

“Die brief had nooit verstuurd mogen worden”, vindt Bernhard volgens Humberto. Ook zou de prins graag onder het genot van een kop koffie nog eens écht excuses aan willen bieden en met de bandleden van Chef’Special willen praten. Joshua Nolet gaf aan daar geen behoefte aan te hebben, zo zei hij gisteravond aan tafel bij Humberto. Hij ziet de prins niet als het oog van het kwaad, dat ligt volgens hem veel meer bij de politiek, die de evenementensector al zo’n lange tijd heeft stilgelegd.

LEES OOK:

Henny Vrienten: ‘ik zou nooit voor de Oranjes optreden’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP