Prinses Laurentien Leest Voor Tijdens Nationale Voorleesdagen

Twee keer royalty in de boeken top-3

Prins Harry natuurlijk, en het boek waaruit Laurentien voorlas.

Een mini-uitvoering van het prentenboek Maximiliaan Modderman geeft een feestje, dat speciaal is uitgegeven voor de Nationale Voorleesdagen, staat deze week bovenaan de Bestseller 60 van Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB).

Het prentenboekje stoot daarmee Reserve, de memoires van de Britse prins Harry, van de koppositie. Dit boek staat deze week op de derde plaats.

Meghan

In totaal staat het prentenboekje van Joukje Akveld en Jan Jutte drie keer genoteerd in de top-10 van de Bestsellerlijst van CPNB. Behalve de mini-versie op plaats 1 werden ook de reguliere editie en de uitvoering met voorleesknuffel vorige week veel verkocht. Deze boeken komen respectievelijk op plek 10 en 9 binnen in de lijst.

Over het bij Hollands Diep uitgegeven boek van Harry is nog steeds veel te doen. Door de inhoud, die niet echt vriendelijk is voor de Britse royals. De roep om Prins Harry en Meghan te weren bij de kroning op 6 mei wordt steeds sterker.

Ook zou Netflix niet blij zijn. De docuserie van Meghan en Harry werd dan wel goed bekeken, het gevoel bestaat dat de echte juice in het boek staat.

Leestip

BESTEL HIER

Bron: ANP/Boekblad