Zomeropenstelling Paleis Noordeinde En Koninklijke Stallen

Ruim helft kaarten voor Noordeinde en Stallen weg

Van de 35.000 kaarten voor de openstelling van Paleis Noordeinde en de Koninklijke Stallen in Den Haag zijn er tot nu toe 19.000 verkocht.

Paleis Noordeinde en de aangrenzende Koninklijke Stallen zijn dit jaar van 1 tot en met 6 en van 8 tot en met 13 augustus open voor publiek.

Reserveren

‘De combinatietickets, waarmee bezoekers eerst paleis Noordeinde en aansluitend de Koninklijke Stallen kunnen bezichtigen, zijn volgereserveerd’, laat de RVD weten. ‘Losse tickets voor paleis Noordeinde of de Koninklijke Stallen zijn nog beschikbaar. Bezoekers kunnen ook aparte tijdsloten voor beide locaties reserveren.’

Corps de logis

In het werkpaleis van de koning kunnen mensen naar het zogeheten corps de logis. Daar zijn de grote balzaal en de balkonkamer van Noordeinde. Bezoekers van de Koninklijke Stallen kunnen daar deze zomer de gouden koets, de glazen koets en de koninklijke bus bezichtigen.

De jaarlijkse zomeropenstelling is over het algemeen erg populair. Daarom zijn de locaties dit jaar twaalf in plaats van vier dagen geopend voor het publiek.

De kaartverkoop ging maandagochtend van start, maar door een storing van de server waren er problemen met de website.

eloise
KLIK HIER

ANP

#Royalty