gebroken duim

Prinses Laurentien heeft gebroken duim

Het zit prinses Laurentien even niet mee, ze heeft namelijk een ongeluk gehad tijdens het skiën. Het resultaat: een gebruiken duim. 

Dat prinses Laurentien dol is op skiën, dat wisten we al. Ze gaat ieder jaar met haar gezin en andere familieleden op skivakantie. Vaak naar Lech, maar soms ook naar Frankrijk. Tijdens haar laatste skivakantie ging het mis tijdens het skiën en brak ze haar duim. 

Gebroken duim in spalk

Dit vertelde prinses afgelopen woensdag na haar voorleesmoment bij Het Nationale Voorleesontbijt. De prinses waar hiervoor aanwezig bij een kinderopvang in Diemen. Daar viel haar duim in een spalkje op. Nadat ernaar werd gevraagd, zei ze het volgende: “Ik heb tijdens het skiën een gebruiken duim opgelopen. Die moet nu wat helen, maar dat komt vast weer snel goed. Ik heb in ieder geval veel aan deze spalk die strak om mijn duim zit.” 

Lees ook: Koningin Máxima heeft kleine breuk in rechterhand opgelopen

Voorleesontbijt Prinses Leontien
Het Nationale Voorleesontbijt met prinses Laurentien

Het Nationale Voorleesontbijt

Prinses Laurentien is al jaren betrokken bij Het Nationale Voorleesontbijt. Ze vindt het heerlijk om kinderen voor te lezen. Ze heeft tijdens deze ochtend de kinderen van het kinderdagverblijf voorgelezen uit het boek Help! Een verrassing! van schrijfster Miriam Bos

Lees ook: Camilla maakt zich zorgen: “We duimen voor hem”

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP
DATUM 28-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus