Koningin Máxima Bezoekt Vrouwen In Transportsector

Ook Máxima naar het Noorden: werkbezoek in Groningen

Margriet naar Hengelo en Willem-Alexander naar Friesland. Ook Máxima’s agenda vult zich, op 15 september wordt zij in Groningen verwacht. Ze zal er een multifunctioneel gebouw openen.

Het einde van de zomervakantie is voor veel Nederlanders in zicht. Dat geldt dus ook voor onze royals. De Rijksvoorlichtingsdienst maakt links en rechts al bekend welke bezoeken zich aandienen, al vindt het meeste dat naar buiten gebracht wordt pas in september plaats. We verwachten in de tussentijd meer verschijningen van – onder meer – onze koning en koningin in het land, want niet alles wordt van tevoren bekendgemaakt.

Gisteren las je bij ons dat Willem-Alexander Bolsward bezoekt, op 7 september. Zijn tante Margriet gaat naar Hengelo, op 14 september. En Máxima is op 15 september in Midden-Groningen. Daar opent ze het Huis van Cultuur en Bestuur, in Hoogezand. Dat gebouw kun je met recht multifunctioneel noemen, want het huisvest een theater, muziekschool, bibliotheek én het gemeentehuis van Midden-Groningen.

In de ‘huiskamer’ van het gemeentehuis hoort Máxima over het programma Tijd voor de Toekomst. En in het Taalhuis van de bibliotheek spreekt ze met medewerkers en vrijwilligers.

Eén van de laatste werkbezoeken voor haar vakantie bracht Máxima aan Nieuwegein, waar ze zelfs een korte les kreeg in rijden in een vrachtwagen. Ze droeg toen een opvallende couture-blouse, haar hoge hakken trok ze overigens uit om het gas en de rem beter te kunnen bedienen!

Máxima 1
Koningin Máxima Bezoekt Vrouwen In Transportsector vrachtwagen
Koningin Máxima Bezoekt Vrouwen In Transportsector

LEES OOK:

Deze royals hebben allemaal dezelfde leeftijd

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis