Ontwerp Zonder Titel (39)

Nieuw tijdperk voor Eloise

Met weer een prachtige nieuwe foto heet Eloise ons op Instagram welkom in haar nieuwe tijdperk. Maar wat bedoelt ze ermee?

Eloise staat ook wel bekend als de gravinfluencer. Ze was er vroeg bij op vooral Insta. Veel vroeger in ieder geval dan haar koninklijke generatiegenoten in ieder geval. En ook fanatieker.

Het kwam haar op een standje te staan van haar ouders, omdat ze wel heel erg veel liet zien van wat eigenlijk binnen de familie moest blijven.

Dat viel trouwens wel mee. Het gaat voornamelijk over haar eigen leven. Een boek dat ze schreef. Gastoptredens op de tv. Veel shoppen, feesten en reizen. Maar ook een serieuze opleiding. En op amoureuze avonturen hintte ze wel, maar daar liet ze verder nooit iets over los.

Ach

Vorige week waren het ineens geen geinige selfies, maar mooie, sfeervolle portretten. Een tikje weemoedig zelfs. Ach.

Nu heet ze ons welkom in haar nieuwe tijdperk, met weer een geweldige foto, waarin opnieuw weemoed meezingt. Peinzend kijkt ze ergens naar/ Maar wat?

De vraag is, wat ze met dat nieuwe tijdperk bedoelt. Stopt ze met de socials? Is ze verloofd? Heeft ze een baan? Gaat ze verhuizen? Switcht ze naar een andere studie?

Wij weten het ook niet.

Maar een mooie foto is het wel.

Leestip

BESTEL HIER

Bron en beeld: eloisevanoranje