alexia

Waarom we Alexia hebben gemist

Eindexamens lijken een spaak in het wiel te hebben gestoken voor prinses Alexia. Wat echt enorm jammer is.

We hebben het dan over Koningsdag in Rotterdam, 27 april dit jaar. Het leuke aan Koningsdag is altijd dat we dan de koninklijke familie compleet van dichtbij en bij elkaar zien. Alleen loerde er nu een fikse adder onder het gras. En weer gaat het om prinses Alexia.

Onduidelijk

Vorig jaar zorgde Alexia al voor onrust, doordat lang onduidelijk bleef of ze al dan niet bij Koningsdag kon zijn. Alexia studeert in Wales aan het Atlantic College, en daar zijn ieder jaar rond deze tijd tentamens en examens. Belangrijk dus..

Een jaar geleden bleek het uiteindelijk geen probleem en was Alexia er gewoon bij. Nu is de situatie anders, en dat zorgde dus voor een andere uitkomst.

Aan de bak

Alexia is op 28 april (een dag na Koningsdag!) aan haar eindexamen begonnen. Dat wil zeggen: in Wales. Misschien dat ze zelf pas later aan de bak moet. We weten het niet – en de Rijksvoorlichtingsdienst wil weer eens niets zeggen. Hoe dan ook hebben we haar gemist dit jaar. Maar haar ouders en twee zussen hebben veel goed gemaakt. Hopelijk is ze er volgend jaar wel weer bij.

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

All Things Amalia

#Royaltynl