Martha Louise En Durek Verrett

Moeder sjamaan keert zich tegen eigen zoon

De moeder van Durek Verrett, de sjamaan en verloofde van prinses Märtha Louise, kraakt harde noten over haar zoon.

Verrett heeft regelmatig voor consternatie gezorgd. Die leidde er zelfs toe dat prinses Märtha Louise een deel van haar koninklijke status kwijtraakte.

Verrett is zeer actief op Instagram. Hij plaatste daar ook met grote regelmaat liefdesbetuigingen aan zijn moeder, de 79-jarige Veruschka Urquhart.

Die is daar klaarblijkelijk niet van gediend. In een interview met de Noorse krant Se og Hør maakt ze gehakt van beweringen die hij heeft gedaan.

‘Totaal niet waar’

In 2019 plaatste de sjamaan een foto van Märtha Louise. In de begeleidende tekst beweerde hij dat zij moeder al had voorspeld dat hij met een Noorse royal het geluk zou vinden.

Totaal niet waar, zegt Urquhart. Zo’n uitspraak had ze nooit gedaan.

Ze twijfelt ook aan Verretts sjamanisme en bijzondere gaven:

‘Durek helpt je niet om het goddelijke licht te vinden. Hij brengt je naar zijn licht, waar hij je kan infiltreren en manipuleren.’

Bijzonder gekwetst

De relatie tussen moeder en zoon is al enige tijd verzuurd. Urquhart werd besmet met het coronavirus aan het begin van de pandemie en kampt nog steeds met de naweeën. Kort daarna overleed haar partner Michael, met wie ze al 40 jaar een relatie had.

Durek was na het overlijden afwezig gebleven, had zijn moeder zelfs niet gecondoleerd. Dit terwijl Michael al tientallen jaren deel uitmaakt van zijn leven en de vader is van zijn broertje Brandon.

Ze zegt dat ze bijzonder gekwetst was dat Durek afgelopen kerst in New York was met Märtha Louise en hun dochters Maud Angelica, Leah Isadora en Emma Tallulah, 14, en zijn moeder niet bezocht of gecontacteerd heeft.

Het feit dat Sjamaan een vrolijke foto van de reis postte en het bijschrift ‘Familie is alles’ toevoegde, heeft Urquhart recht in het hart geraakt:

Wat ook niet meehelpt is dat ze haar aanstaande schoondochter nog nooit heeft ontmoet. De twee hebben elkaar één keer telefonisch gesproken.

Leestip

BESTEL HIER

Gala

#Royaltynl