Koningin Maxima Bij Conferentie Mental Health And Psychosocial Support

Mabel is jarig en dít is waar ze het viert!

De prinses woont en werkt in Londen, maar is dat ook waar ze vandaag haar verjaardag viert? Voor zon hoeft ze in ieder geval niet te duimen, die is er in overvloed.

Mabel blaast vandaag 52 kaarsjes uit, hoera! Als ze daar puf voor heeft tenminste, want wat is het toch heet! Leuk om te weten is dat ze haar verjaardag in kleine kring én in Nederland viert.

Mabel heeft een huis nabij de Loosdrechtse Plassen, in Breukelerveen. En sinds het uitbreken van de coronacrisis is ze er regelmatig te vinden. Zo ook nu, op en rond haar verjaardag. Mabel en haar dochters Luana en Zaria wonen in Londen, maar omdat in Engeland de scholen na de vakantie niet met zekerheid heropend worden heeft Mabel voor Nederland gekozen om tijdelijk te bivakkeren.

Haar woning in Breukelerveen is een luxe villa. Naar verluidt heeft ze deze 2 jaar geleden voor 1,6 miljoen euro gekocht. Met geld dat ze verdiende door aandelen in een bedrijf te verkopen. De villa mag ook worden gebruikt door broers, zussen en aanhang. Want ondanks dat de prinses er zelf ook graag vertoeft, is ze toch niet van plan Londen weer te verruilen voor Nederland.

We wensen Mabel een gezellige, zorgeloze en coronaproof verjaardag toe vandaag!

Lees ook:

Brits koningshuis zet bijna jarige Anne in het zonnetje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @koninklijkhuis

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen