maxima zorreguieta en willem alexander 2002

Lieve foto van begintijd relatie Máxima en Willem-Alexander

Ze waren nog maar een half jaar getrouwd toen deze lieve foto werd gemaakt op het eiland Saba. Het prille geluk, de liefdevolle omarming en de glimlach op het gezicht van beiden maakt het tot een foto om in te lijsten.

wie de Videoland serie Máxima kijkt, ziet heel veel beelden van een jonge Máxima Zorreguieta en Willem-Alexander. De twee hoofdrolspelers zijn zo levensecht neergezet, dat je soms bijna vergeet dat de echte Máxima en Wilem-Alexander natuurlijk ook jong zijn geweest. De online redactie van Royalty vond deze lieve foto van het stel toen ze net getrouwd waren.

Máxima en Willem-Alexander

Toen nog kroonprins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta ontmoetten elkaar op een feest van gemeenschappelijke vrienden in de Spaanse stad Sevilla. Pas op 30 maart 2001, bijna twee jaar na de eerste ontmoeting, volgde de officiële verlovingsfoto van de twee.

Het huwelijk

Na een druk voorbereidingsjaar vond op 2 februari 2002 het huwelijk van Máxima en Willem-Alexander plaats. Miljoenen mensen keken via televisie mee en zagen de beroemde traan toen Máxima Argentijnse muziek hoorde. Daarna volgde de officiële foto van het bruidspaar waarbij Willem-Alexander met zijn voeten lijkt te verdwijnen in de jurk van zijn kersverse echtgenote.

maxima en willem alexander huwelijk

Lieve foto van Máxima en Willem-Alexander op Saba

En toen was daar die foto van het stel in augustus 2002 op Saba. Geen uniform voor Willem-Alexander, geen jurk met sleep voor Máxima, maar heerlijk in vrijetijdskleding. Stevige gympen voor allebei en een luchtig T-shirt of overhemd omdat het op Saba best warm kan zijn.

Nu de beelden van het jonge stel dankzij de Videoland serie vers op het netvlies staan, is het fijn om de échte hoofdrolspelers van dit koninklijke sprookje te zien.

Lees ook: koningspaar geniet op Saba

2

Koningspaar in 2023 opnieuw op Saba

In 2023 bracht het koninklijk paar opnieuw een bezoek aan Saba. Bekijk gratis de beelden hieronder.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES