Amalia Oslo

Koninklijke verkeringen: Dit weten we

Claus-Casimir presenteerde zijn nieuwe liefde op Instagram, maar wat weten we nog meer over de opgroeiende generatie royals?

Alle ogen in Nederland zijn gericht op Amalia. De kroonprinses is nog maar 18, toch deden al concrete geruchten de ronde over een liefdesband met een Duitse miljardairszoon. Officieel werd daar niets over gezegd, dat doen we in Nederland nu eenmaal niet. De verkering van Beatrix en Claus bijvoorbeeld werd onthuld door een fotograaf die in de bosjes lag. Pas daarna kwam de officiële bevestiging.

In Noorwegen wordt dezelfde koers gevaren. Toch weten we dat prinses Ingrid-Alexandra al enige tijd verkering heeft met de vier jaar oudere Magnus Heien Haugstad. Die was op haar grote verjaardagsfeest en ging zelfs met de familie mee met vakantie.

De Spaanse kroonprinses Leonor zou verkering hebben met een klasgenoot op het Atlantic College in Wales, waar ook prinses Alexia studeert. De Spaanse roddelpers is zeer fanatiek, maar de identiteit van de jongen is nog steeds een mysterie.

Prins Nikolai van Denemarken heeft al ruim vier jaar een relatie met de blonde schoonheid Benedikte Thoustrup. De verkering van zijn jongere broer Felix met Karen Bak ging eerder dit jaar uit.

In Liechtenstein zou Wenzel, de oudste zoon van erfprins Alois, een relatie hebben met Nimes von der Leyen, dochter uit een Duitse adellijke familie.

Van de overige Europese koningshuizen – Zweden, het VK, Monaco, Luxemburg – is de aanstormende generatie nog te jong voor amoureuze avonturen.

LEES OOK: 

LIEFDESGERUCHTEN OVER INGRID ALEXANDRA

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Royalty