Jan Taminiau lanceert unieke kledinglijn

Jan Taminiau lanceerde donderdagmiddag zijn ready-to-wear kledinglijn ‘TAMINIAU’ in zijn nieuwe pop-up store bij het vondelpark in Amsterdam. Pikant detail: de winkel van de andere favoriete couturier van koningin Máxima, Natan, ligt nog geen vijftig meter verderop. Waar Jan tot nu toe alleen couture maakte, heeft hij nu ook een collectie die voor een breder publiek te bereiken is, in deze winkel en online.

Jan Taminiau lanceerde donderdagmiddag zijn ready-to-wear kledinglijn ‘TAMINIAU’ in zijn nieuwe pop-up store bij het Vondelpark in Amsterdam. Pikant detail: de winkel van de andere favoriete couturier van koningin Máxima, Natan, ligt nog geen vijftig meter verderop. Waar Jan tot nu toe alleen couture maakte, heeft hij nu ook een collectie die voor een breder publiek te bereiken is, in deze winkel en online.

De nieuwe kledinglijn TAMINIAU wordt los van zijn couture werk voor bijvoorbeeld koningin Máxima verkocht, extra werk is echter geen probleem voor de veelzijdige couturier. “Ik ben blij dat ik altijd heb kunnen blijven dromen”, zegt Jan Taminiau.

De winkel in de Hobbemastraat zal doorlopende collecties van Taminiau etaleren en verkopen. De wisselende collecties worden in beperkte oplage gemaakt en zullen ook verkrijgbaar zijn via zijn webshop. Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden was een van de eersten die de winkel kwam bezichtigen.

Op 15 maart zal TAMINIAU nog een winkel openen, deze in het centrum van Madrid vlak bij zijn atelier in de hoofdstad.

Door Seger Terpstra

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen