Pieter van vollenhoven hoe oud is Pieter van vollenhoven royaltynl

Pieter van Vollenhoven en Dolly Parton

De man van prinses Margriet blijkt een verrassende muzieksmaak te hebben. Via X (Twitter ) liet hij weten waar hij graag naar luistert.

Een paar jaar geleden, tijdens de coronacrisis, liet Pieter van Vollenhoven, de man van prinses Margriet, weten dat hij graag naar Dolly Parton luistert. Hij onthulde dat hij regelmatig liedjes van Dolly Parton opzet. Dat deed hij nadat de Amerikaanse countryzangeres zich had laten vaccineren. Om haar fans aan te sporen zich ook te laten inenten, veranderde ze voor de grap de tekst van haar hit Jolene in Vaccine en zong ze een paar regels. ‘Ik weet dat ik nu een grapje maak, maar ik ben hier wel bloedserieus over. We willen allemaal terug naar normaal, wat dat ook is’, zei ze.

Country zangeres

Met die boodschap leek Pieter van Vollenhoven het helemaal eens te zijn. ‘Dolly Parton zingt “vaccine, vaccine”‘, schrijft hij op Twitter. ‘Ik vind haar altijd een prima mens en luister ook met veel plezier naar haar!’

Overigens heeft Pieter van Vollenhoven een brede muzieksmaak. Hij speelt zelf piano en was enige tijd op tournee met Pim Jacobs en Louis van Dijk. Het trio, ‘Gevleugelde Vrienden’, stond garant voor een flinke dosis speelplezier. Ook trad Van Vollenhoven op, onder andere met het Metropole Orkest onder leiding van Harry van Hoof.

Hoe oud is Pieter van Vollenhoven?

Op 30 april 1939 is Pieter Christiaan van Oranje Nassau van Vollenhoven geboren.

LEES OOK:

Hilarisch: Prins Harry en zijn vriend James Corden toeren door Los Angeles

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: GetyImages.

Tip van de redactie

Dolly Parton cd Run Rose Run royaltynl leveling muziek Pieter van vollenhoven
Bekijk bij Bol