gravin Eloise

Gravin Eloise is terug in Nederland en dít is het eerste wat ze deed bij terugkomst

Eloise van Oranje is weer terug in Nederland. Ze spendeert nu haar eerste weekend terug in Nederland en daar is ze maar wat blij mee. 

Eloise van Oranje, dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft de afgelopen maanden stage gelopen bij het Nederlands bedrijf Otrium in New York. De afgelopen maanden hebben we haar leven in de bruisende stad New York op Instagram en TikTok kunnen volgen. 

Terug in Nederland

De influencer, die inmiddels meer dan 450.000 volgers op Instagram heeft, is inmiddels dus weer terug in Nederland en ze is daar is ze stiekem erg blij mee. “Zo fijn om terug te zijn hier”, schrijft de 22-jarige gravin Eloise op Instagram, terwijl ze een gedekte tafel in een tuin- waarschijnlijk bij haar ouders thuis – laat zien. 

Eerste punt op haar drukke planning 

Niet alleen was gravin Eloise weer blij om haar familieleden in haar armen te kunnen sluiten, maar ook was ze blij dat ze weer bij haar vintagekledingwinkel in Den Haag, My Lima Lima, langs kon gaan. Dat stond dan ook als eerste en belangrijkste punt op haar drukke planning. Ze postte op haar Instagram Stories een foto van zichzelf in haar winkel.

Bijkletsen met vrienden en familie

Naast een bezoekje aan familie en aan de winkel te hebben gebracht, stonden er ook veel afspraakjes met vrienden op de planning. Eerder gaf Eloise van Oranje al aan ze te missen en er erg naar uit te kijken om ze weer te zien. Ze zal de komende weken dus veel tijd met ze doorbrengen om alles in te halen. 

Lees ook: Zien: hier liep gravin Eloise stage in New York 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/INSTAGRAM