Maxima, Amalia, Alexia, Ariene

Throwback: Máxima met haar dochters

Onze leuke koningin en haar 3 tienerdochters krijgen vandaag een bijzonder plekje in de schijnwerpers. Gewoon, omdat we hier blij van worden.

Dat moeder Máxima vaak voluit lacht en van het moment geniet, kon je al zien in deze leuke foto’s van haar grimassen. Ze is een vrouw met veel expressie en naast haar serieuze werk voor onder meer de Verenigde Naties, spotten we haar gelukkig ook regelmatig ontspannen en lachend. Extra leuk om eens te kijken naar de foto’s waarop we onze koningin mét haar mooie dochters zien.

Aan het begin van de zomer vindt meestal een officiële fotoshoot plaats met onze koninklijke familie. Wat een heerlijk moeder-dochter-momentje is hier vastgelegd. Amalia torent hier al bijna boven Máxima uit!

Máxima Met Amalia

Op Koningsdag (‘Woningsdag’) keken we onze ogen uit naar de fantastische outfits van onze koningin en haar dochters. Een waar fashion-feestje!

Koningsdag Máxima Met Dochters

Ontspannen met 2 van de 3 dochters op een tribune. Let ook even op de kekke handschoentjes die Máxima hier draagt: mooi roze is niet lelijk!

Máxima Eet

4 lachende meiden, wie wordt er nu niet vrolijk van deze foto? Genomen in de tuinen bij hun huis.

Máxima Met Dochters 2

Middelste dochter Alexia valt op door haar schitterende haarkleur, daar waar Amalia en Ariane tot nu toe wat blonder zijn.

Máxima Met Alexia 2

Vooruit, nog eentje van afgelopen Koningsdag. Wat een beauty’s, hè?

Máxima Met Dochters

Beeld: ANP, Instagram @koninklijkhuis / RVD, Pinterest