Zomerfotosessie Koninklijke Familie

Exclusief: dé lookalike oorbellen van de prinsessen

Ontdek de verfijnde stijl van onze prinsessen Amalia, Alexia en Ariane, en laat je betoveren door hun oorbellen.

Royalty heeft vergelijkbare exemplaren opgespoord. Hier vind je de begeerde lookalikes. Laat je inspireren door hun koninklijke allure en voeg een vleugje prinsessenglamour toe aan je eigen collectie.

1. Oogverblindende lookalikes van Amalia’s koninklijke oorbellen

In dit artikel wordt beschreven hoe Amalia ‘kijkt en leert’ op officiële gelegenheden. Ben je ook zo onder de indruk van de prachtige foto waarin twee schitterende oorbellen haar koninklijke status benadrukken? Jij kan er net zo oogverblindend uitzien. Hier een vergelijkbare optie die dezelfde uitstraling heeft, maar veel voordeliger is. Terwijl Amalia’s oorlellen versierd zijn met een paar oorbellen van €68,-, kosten deze lookalikes slechts €10,49.

Klik hier!

\

2. Betoverende sterrenoorbellen: maak een stijlstatement zoals Alexia

In het artikel Ik ben gewoon Alexia kun je de betoverende Alexia bewonderen, met betoverende oorbellen. Deze blikvangers vallen in de smaak bij iedereen. Wil jij, net als onze feestprinses, ook graag een stijlstatement maken? Er is goed nieuws en slecht nieuws: de identieke hartjesoorbellen waren in een mum van tijd uitverkocht. Het goede nieuws is dat je dezelfde oorbellen, maar dan met sterretjes, kunt krijgen voor €14,95.

Oorbellen Alexia
Klik hier!

3. Koninklijke allure voor minder: Ariane’s trendy oorbellen

Last, but certainly not least: Ariane. Net als haar zussen is ze een absoluut stijlicoon. Haar oorbellen zijn zo gewild dat ze als warme broodjes over de toonbank vlogen. Máár… bij Royalty hebben we vergelijkbare oorbellen gevonden. En het beste van alles? Ze kosten slechts €17,34. Zo kun je dezelfde stijlvolle uitstraling creëren als Ariane, zonder een fortuin uit te geven.

611ae55vl4l. Ac Sx679
Klik hier!