Eloise (3)

Eloise onthult favoriete kleuren

Gravinfluencer Eloise onthulde op Instagram welke twee kleuren momenteel haar favoriete kleuren zijn. Met nieuwe foto’s.

Niet zwart in ieder geval, de kleur van het badpak waarop ze nogal wat commentaar kreeg. Ze droeg het in Zuid-Afrika, bij de opnames voor het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje Op Reis. Veel potten kon ze daar trouwens niet breken. Ze lag er in de tweede afleveringen al uit, de jury vond haar foto’s niet goed genoeg.

Van alles

We hebben op de sociale media Eloise al in van alles voorbij zien komen, van jurken tot stoere broeken, in alle kleuren van de regenboog.

We hadden dan ook zelf geen enkel idee wat dan wel haar favoriete kleuren zouden kunnen zijn. Iets met roze of fuchsia, wat je bij de buitenlandse royals veel ziet. De blauwe en groene dessins die Kate veel draagt. Spetterend geel, zoals bij tante Máxima.

Sneakers

Het blijken blauw en groen te zijn, laat ze op haar Instagram-account weten, met wat nieuwe foto’s, waarop ze inderdaad blauw draagt met een vleugje groen. En witte sneakers.

eloise
KLIK HIER

eloisevanoranje

#Royaltynl