Eloise Weekend

Eloise heeft een thee-momentje

Lekker hoor, een pot thee en even de voetjes omhoog. Eloise is groot fan van het simpele, warme drankje. Ze deelt een vrolijk thee-momentje in haar Story, op Instagram.

Even bijkletsen onder het genot van een kopje thee is niet verkeerd. En zeker niet als het binnen beter weer is dan buiten. Eloise deelt graag ‘bits and pieces’ van haar leven. En deelt ditmaal een gezellig Story: we zien een theepot met allerlei vogeltjes en de Engels namen voor die vogels. De theemok hoort duidelijk bij het servies, ook die is voorzien van de vogelnamen.

Laatst lieten we je al zien dat Eloise deelnam aan een heuse thee-proeverij. Maar er gebeurt méér in haar leven! Zo veranderde ze al van haarkleur. Plaatste ze een anders-dan-anders foto, waarvoor ze samen met vriendinnen eerst naar haar en make-up had gekeken. En was ze zich nogal bewust van het rommeltje in haar kamer, dat ze toen maar ging opruimen.

Leuk, zo’n inkijkje in het leven van een jonge, slimme, spontane royal! Wij hopen op nog veel meer thee-momentjes, (tweedehands) outfits en studentenleven-Stories.

Eloise Screenshot Theepot Instagram Story December 2020

LEES OOK:

Hele gezin in cowboy-look: Charlene deelt familiekiekjes

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje